ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


Αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα την εξάπλωση του COVID-19 και τον σοβαρό κίνδυνο από την διασπορά του, προκειμένου να προστατεύσουμε τους συμμετέχοντες, galleries, καλλιτέχνες, φιλότεχνους επισκέπτες, αποφασίσαμε σε συνεργασία με την ΔΕΘ-HELEXPO την μόνιμη διοργάνωση της Art Fair τον μήνα Νοέμβριο.

Θα έχουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης ενώ ιατρικό προσωπικό θα βρίσκεται στην είσοδο του κτιρίου, σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.  Έχουμε σχεδιάσει διαδρόμους 7 μέτρων, με ξεχωριστή είσοδο-έξοδο, για την αποφυγή συνωστισμού στα περίπτερα 10-9-8 που καλύπτουν 6000τμ.
       
Για 2η φορά η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος (ΠΕΕΒΕ) σε συνεργασία με την Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair καθιερώνουν το βραβείο “MATAROA”.  (Σύντομα θα δοθεί νέα ημερομηνία συγκέντρωσης των αιτήσεων για τους καλλιτέχνες.) Η Διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής  Παντελής Τσάτσης με την ομάδα του, θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Πολιτισμό, τις Καλές Τέχνες και τους Δημιουργούς, με στόχο να αλλάξει τα καλλιτεχνικά δρώμενα στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης σε τοπικό και σε διεθνές επίπεδο.
Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την 5η Art Thessaloniki Fair στις 25-28 Νοεμβρίου 2021.