Πρωτοβάθμια ιατρονοσηλευτική κάλυψη | Επίσημος υποστηρικτής

Η εταιρεία Νοσοκόμα στο Σπίτι θα είναι επίσημος υποστηρικτής πρωτοβάθμιας κάλυψης  της έκθεσης 4ης Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair.

OPEN - BEYOND | Χορηγός Επικοινωνίας

Η 4η Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair 21-24/11/2019 είναι έτοιμη να σας καλωσορίσει σε πέντε ημέρες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το OPEN - BEYOND όπου είναι ο χορηγός επικοινωνίας μας, για την υποστήριξή του στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair.

Εθνογραφικό Κέντρο Γιώργη Μελίκη – Κέντρο Έρευνας Μάσκας του δημοσιογράφου Γ. Μελίκη

Με ιδιαίτερη χαρά θα παρουσιάσουμε ένα μέρος από το σημαντικό Εθνογραφικό Κέντρο Γιώργη Μελίκη – Κέντρο Έρευνας Μάσκας του δημοσιογράφου Γ. Μελίκη.

     

Βραβεία στην 4η Αrt-Thessaloniki International Contemporary Art Fair, 21-24/11/2019

H WAVA (World Association of Visual Arts) σε συνεργασία με την  Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair  θα παρουσιάσει τον Νοέμβριο κατά την διάρκεια της  Art Fair 3 βραβεία.

BΡΑΒΕΙΟ WAVA για την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΑΛΕΡΙ

BΡΑΒΕΙΟ WAVA για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ

BΡΑΒΕΙΟ WAVA για τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

4η Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair

Η Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair  το σημαντικότερο πλέον καλλιτεχνικό γεγονός στο Ν.Α άκρο της Ευρώπης,  εκτός από την εμπορική της διάσταση, μεγάλο μέρος της είναι αφιερωμένο στον πολιτισμό με εκθέσεις υψηλού κύρους. Η 4η διοργάνωση θα φιλοξενήσει 38 γκαλερί από  Ελλάδα, Ευρώπη, Ασία, Αμερική.

Τιμώμενος  καλλιτέχνης ο Έλληνο-Αμερικάνος ηθοποιός και εικαστικός Billy Zane.

        

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

Η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος (ΠΕΕΒΕ) και η 4η Art- Thessaloniki International Contemporary Art Fair (21-24/11/2019) με κοινό στόχο την καλλιτεχνική προώθηση νέων δημιουργών, ηλικίας μέχρι 33 χρόνων, και την ανάδειξή τους στο καλλιτεχνικό δυναμικό της χώρας, θεσπίζουν –για πρώτη φορά φέτος- θεματική έκθεση και αντίστοιχο βραβείο νέων καλλιτεχνών με τίτλο “MATAROA”.