ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

*ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ*

 

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΑΓΓΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Ο Παντελής Τσάτσης ιδρυτής της Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair οργανώνει την έκθεση ζωγραφικής: "Νικάμε τον COVID -19 ".

Τα αποτελέσματα της 4ης Art Thessaloniki Fair

Με τεράστια επιτυχία και επισκέπτες πάνω από 15.000 με αύξηση 20% έναντι του 2018, ολοκληρώθηκε για φέτος η 4η Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair στην ΔΕΘ-HELEXPO και στα Περίπτερα 10 και 9,  στις 21 – 24 Νοεμβρίου του 2019, φέρνοντας το ευρύτερο κοινό κοντά στη σύγχρονη τέχνη. Ανέδειξε την ελληνική τέχνη εκτός Ελλάδος, καθώς, υπήρχαν επισκέπτες από 24 χώρες, που είναι και το ζητούμενο μίας τέτοιας διοργάνωσης.

Art Thessaloniki Fair, από 21 έως 24 Νοεμβρίου 38 γκαλερί, Τιμώμενος Καλλιτέχνης ο Billy Zane και έργα 500 και πλέον καλλιτεχνών

Με 38 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, Τιμώμενο Καλλιτέχνη τον διεθνούς φήμης ηθοποιό και εικαστικό, Billy Zane, και έργα 500 και πλέον καλλιτεχνών εγκαινιάζεται την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου η 4η Art Thessaloniki Fair, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η φετινή διοργάνωση είναι ιδιαίτερα πλούσια, με μουσειακές εκθέσεις, πρότζεκτς και βραβεία που καθιερώνονται ειδικά γι’ αυτήν.

Ημερομηνία: 
Δευτέρα, 18 Νοέμβριος, 2019

Πρωτοβάθμια ιατρονοσηλευτική κάλυψη | Επίσημος υποστηρικτής

Η εταιρεία Νοσοκόμα στο Σπίτι θα είναι επίσημος υποστηρικτής πρωτοβάθμιας κάλυψης  της έκθεσης 4ης Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair.

OPEN - BEYOND | Χορηγός Επικοινωνίας

Η 4η Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair 21-24/11/2019 είναι έτοιμη να σας καλωσορίσει σε πέντε ημέρες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το OPEN - BEYOND όπου είναι ο χορηγός επικοινωνίας μας, για την υποστήριξή του στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair.

Εθνογραφικό Κέντρο Γιώργη Μελίκη – Κέντρο Έρευνας Μάσκας του δημοσιογράφου Γ. Μελίκη

Με ιδιαίτερη χαρά θα παρουσιάσουμε ένα μέρος από το σημαντικό Εθνογραφικό Κέντρο Γιώργη Μελίκη – Κέντρο Έρευνας Μάσκας του δημοσιογράφου Γ. Μελίκη.