ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΡΟΙ ΑΙΤΗΣΗΣ
 1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
  Η ΔΕΘ HELEXPO λαμβάνει τα δεδομένα σας τα οποία φυλάσσονται σε  (ηλεκτρονικό ή/και φυσικό)  αρχείο υπ’ ευθύνη της, τηρώντας όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας.
  Σας ενημερώνουμε, ότι θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα που σας ζητάμε αποκλειστικά και μόνο για τη διαχείριση και διεκπεραίωση των συμβατικών μας αλλά και εκ του νόμου απορρεουσών υποχρεώσεών μας. Τα δεδομένα αυτά υποχρεούμαστε να διατηρήσουμε για την ελάχιστη περίοδο που απαιτείται από την υπάρχουσα νομοθεσία, ώστε να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις μας προς τρίτα μέρη (συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών αρχών) για το χρονικό διάστημα που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις. Εφόσον δεν υφίστανται οι ανωτέρω περιορισμοί, θα διαγράψουμε οριστικά τα δεδομένα σας αφού προηγηθεί σχετική ενημέρωσή σας. Έχετε το δικαίωμα  πρόσβασης,  διόρθωσης  και  διαγραφής  των προσωπικών δεδομένων σας καθώς και το δικαίωμα  φορητότητας  αυτών προς μεταφορά σε άλλο Υπεύθυνο ή Εκτελούντα Επεξεργασία, αποστέλλοντας σχετικό αίτημά σας στο Τμήμα Τεχνικών Μελετών Έργων και Παρακολούθησης  Πιστοποιήσεων (ISO & GDPR) Εγνατία 154 | ΤΚ 546 36 | Θεσσαλονίκη |, ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση  dpo@helexpo.gr

  Επίσης έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε την συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία εκ μέρους μας των δεδομένων σας. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας, ότι μία τέτοια ανάκληση ενδέχεται να σημαίνει αυτομάτως και τη διακοπή της συνεργασίας μας, δεδομένης της αναγκαιότητας της επεξεργασίας των δεδομένων σας για την εκτέλεση των συμβατικών μας υποχρεώσεων. Σε κάθε περίπτωση, ενδέχεται να σας ζητήσουμε τα στοιχεία της ταυτότητάς σας ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν γνωστοποιούμε σε κάποιον άλλον τα προσωπικά σας στοιχεία.
  Θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση των αιτημάτων σας εντός τριάντα ημερών από τη λήψη του, ως οφείλουμε, ενημερώνοντάς σας για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή για τους λόγους που εμποδίζουν την εκ μέρους σας άσκηση ή την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων από τα δικαιώματά σας, καθώς και για τους λόγους τυχόν καθυστέρησής μας πέραν του διαστήματος των τριάντα ημερών. Επίσης θα σας ενημερώσουμε για τα περαιτέρω δικαιώματά σας σε περίπτωση μη προσήκουσας ανταπόκρισής μας στα αιτήματά σας.

  Εφόσον αισθάνεστε ότι θίγονται τα δικαιώματά σας επί των προσωπικών σας δεδομένων, διατηρείτε πάντοτε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο/καταγγελία στην αρμόδια Εποπτική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: http://www.dpa.gr, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210 6475600, email:contact@dpa.gr. Στην περίπτωση αυτή, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν προηγούνταν επικοινωνία σας με τον Υπεύθυνό μας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ( DPO), είτε μέσω αποστολής Φυσικής Επιστολής στην έδρα της εταιρίας (ALPHA PLAN CONSULTANTS - ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ε.Ε. ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΛΕΤΤΗ 25A, ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ), είτε μέσω αποστολής Ηλεκτρονικής Επιστολής (στο λογαριασμό Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: dpo@helexpo.gr), αναφέροντας πάντοτε τα πλήρη στοιχεία σας και το λόγο επικοινωνίας σας με την εταιρία. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά  την Πολιτική μας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στον ιστότοπό μας https ://www.helexpo.gr /el/GDPR_Policy

 2. ΑΙΤΗΣΗ – ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
  1. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν μόνο μετά την αποδοχή της αίτησης του Εκθέτη από την Επιτροπή επιλογής της Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair. Σε αυτή την περίπτωση αποδοχής, οι όροι και οι προϋποθέσεις θα ισχύουν άμεσα μέσω της συνολικής περιόδου συμμετοχής του εκθέτη στην έκθεση. Η ενημέρωση αποδοχής ή απόρριψης της αίτησης θα σας κοινοποιηθεί άμεσα.
  2. Δικαίωμα υποβολής  Αίτησης  έχουν οι ομάδες με συνεχή εκθεσιακή δραστηριότητα τα δύο τελευταία χρόνια 
  3. Με την υποβολή της Αίτησης ο εκθέτης δεσμεύεται ρητά για τη συμμετοχή του στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair, εφόσον επιλεγεί.
  4. Η Αίτηση θα πρέπει να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά το αργότερο έως  10 Σεπτεμβρίου 2020. 
  5. Μόνον οι Αιτήσεις που περιέχουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και το αντίστοιχο συνοδευτικό υλικό (σύντομο ιστορικό του φορέα, πραγματοποιηθείσες δράσεις, περιγραφή προτεινόμενου, καλλιτέχνες που συμμετέχουν, φωτογραφίες 1-2ΜΒ), θα εξεταστούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης.
  6. Η συμμετοχή στην έκθεση αποφασίζεται από την Επιτροπή Αξιολόγησης που ορίζεται από τον Οργανωτή. Οι απαντήσεις για τη συμμετοχή στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair θα σταλούν ηλεκτρονικά.
    
 3. ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
  1. Ο Εκθέτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει διαφορετικό μέγεθος περιπτέρου από τα προτεινόμενα, αλλά ο Οργανωτής δεν εγγυάται την παραχώρησή του σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας χώρου.
  2. Μετά την υποβολή της Αίτησης, ο Εκθέτης δεν έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το μέγεθος του περιπτέρου.
  3. Μετά την αποδοχή συμμετοχής, ο Οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του μεγέθους του περιπτέρου για πρακτικούς λόγους, κατόπιν ενημέρωσης του Εκθέτη.
  4. Η χωροθέτηση των περιπτέρων γίνεται με ευθύνη του Οργανωτή.
  5. Στο κόστος περιπτέρου συμπεριλαμβάνονται: Κατασκευή περιπτέρου (3 επιφάνειες ύψους 3,00 μ σε λευκό χρώμα), Βασικός φωτισμός περιπτέρου LED. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 240W. Γενικός φωτισμός του εξωτερικού τοίχου. 24ωρη φύλαξη του χώρου. Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων. Ασύρματη σύνδεση internet. Καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης. 3 δωρεάν κατάλογοι της έκθεσης. 5 Προσκλήσεις εγκαινίων. Δωρεάν πάρκινγκ.
  6. Ο Οργανωτής παρέχει ασφάλιση για τα έργα των συμμετεχόντων στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου ως την Δευτέρα 30/11/2020 ώρα 9.00.
    
 4. ΣΥΜΒΑΣΗ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  1. Σε περίπτωση που ο εκθέτης γίνει αποδεκτός για συμμετοχή στην έκθεση, ο Εκθέτης θα λάβει σύμβαση την οποία οφείλει να επιστρέψει υπογεγραμμένη έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2020, καταβάλλοντας ταυτόχρονα το 50% του συνολικού ποσού.
  2. Η πληρωμή καταβάλλεται σε 2 δόσεις:
   1η ΚΑΤΑΒΟΛΗ: 50% του συνολικού ποσού έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2020.
   ΕΞΟΦΛΗΣΗ: 50 % του συνολικού ποσού έως 10 Νοεμβρίου 2020.

   Ο Οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη συμμετοχή ενός Εκθέτη σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας πληρωμής. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης, θα λάβετε μέσω e-mail ένα αντίγραφο/αποδεικτικό της Αίτησης όπως υποβλήθηκε (χωρίς τα επισυναπτόμενα αρχεία). Μετά την έγκριση συμμετοχής σας, η αίτηση πρέπει να αποσταλεί υπογεγραμμένη από τον υπεύθυνο του project στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@art-thessaloniki.gr. Για απορίες/διευκρινήσεις σχετικά με την Αίτηση Συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε στο email: info@art-thessaloniki.gr , τηλ. 2310 291 117, 2310 291 141, mobile: 6946907708

 5. ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  1. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής του, ο Εκθέτης δεν έχει δικαίωμα επιστροφής των καταβεβλημένων ποσών.
  2. Σε περίπτωση ακύρωσης από την Art-Thessaloniki ο οργανωτής είναι υποχρεωμένος  να επιστρέψει το ποσό που έχει καταβληθεί.
Στοιχεία Γκαλερί
Στοιχεία Υπευθύνου επικοινωνίας
Τιμές ενοικίασης περιπτέρων

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΜΟΥΣΕΙΑ, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ, ΣΧΟΛΕΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ