ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΡΟΙ ΑΙΤΗΣΗΣ
 1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
  Η ΔΕΘ HELEXPO λαμβάνει τα δεδομένα σας τα οποία φυλάσσονται σε  (ηλεκτρονικό ή/και φυσικό)  αρχείο υπ’ ευθύνη της, τηρώντας όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας.
  Σας ενημερώνουμε, ότι θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα που σας ζητάμε αποκλειστικά και μόνο για τη διαχείριση και διεκπεραίωση των συμβατικών μας αλλά και εκ του νόμου απορρεουσών υποχρεώσεών μας. Τα δεδομένα αυτά υποχρεούμαστε να διατηρήσουμε για την ελάχιστη περίοδο που απαιτείται από την υπάρχουσα νομοθεσία, ώστε να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις μας προς τρίτα μέρη (συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών αρχών) για το χρονικό διάστημα που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις. Εφόσον δεν υφίστανται οι ανωτέρω περιορισμοί, θα διαγράψουμε οριστικά τα δεδομένα σας αφού προηγηθεί σχετική ενημέρωσή σας. Έχετε το δικαίωμα  πρόσβασης,  διόρθωσης  και  διαγραφής  των προσωπικών δεδομένων σας καθώς και το δικαίωμα  φορητότητας  αυτών προς μεταφορά σε άλλο Υπεύθυνο ή Εκτελούντα Επεξεργασία, αποστέλλοντας σχετικό αίτημά σας στο Τμήμα Τεχνικών Μελετών Έργων και Παρακολούθησης  Πιστοποιήσεων (ISO & GDPR) Εγνατία 154 | ΤΚ 546 36 | Θεσσαλονίκη |, ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση  dpo@helexpo.gr

  Επίσης έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε την συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία εκ μέρους μας των δεδομένων σας. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας, ότι μία τέτοια ανάκληση ενδέχεται να σημαίνει αυτομάτως και τη διακοπή της συνεργασίας μας, δεδομένης της αναγκαιότητας της επεξεργασίας των δεδομένων σας για την εκτέλεση των συμβατικών μας υποχρεώσεων. Σε κάθε περίπτωση, ενδέχεται να σας ζητήσουμε τα στοιχεία της ταυτότητάς σας ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν γνωστοποιούμε σε κάποιον άλλον τα προσωπικά σας στοιχεία.
  Θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση των αιτημάτων σας εντός τριάντα ημερών από τη λήψη του, ως οφείλουμε, ενημερώνοντάς σας για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή για τους λόγους που εμποδίζουν την εκ μέρους σας άσκηση ή την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων από τα δικαιώματά σας, καθώς και για τους λόγους τυχόν καθυστέρησής μας πέραν του διαστήματος των τριάντα ημερών. Επίσης θα σας ενημερώσουμε για τα περαιτέρω δικαιώματά σας σε περίπτωση μη προσήκουσας ανταπόκρισής μας στα αιτήματά σας.

  Εφόσον αισθάνεστε ότι θίγονται τα δικαιώματά σας επί των προσωπικών σας δεδομένων, διατηρείτε πάντοτε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο/καταγγελία στην αρμόδια Εποπτική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: http://www.dpa.gr, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210 6475600, email:contact@dpa.gr. Στην περίπτωση αυτή, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν προηγούνταν επικοινωνία σας με τον Υπεύθυνό μας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ( DPO), είτε μέσω αποστολής Φυσικής Επιστολής στην έδρα της εταιρίας (ALPHA PLAN CONSULTANTS - ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ε.Ε. ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΛΕΤΤΗ 25A, ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ), είτε μέσω αποστολής Ηλεκτρονικής Επιστολής (στο λογαριασμό Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: dpo@helexpo.gr), αναφέροντας πάντοτε τα πλήρη στοιχεία σας και το λόγο επικοινωνίας σας με την εταιρία. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά  την Πολιτική μας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στον ιστότοπό μας https ://www.helexpo.gr /el/GDPR_Policy

 2. ΑΙΤΗΣΗ – ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν μόνο μετά την αποδοχή της αίτησης του. Η ενημέρωση αποδοχής ή απόρριψης της αίτησης θα σας κοινοποιηθεί άμεσα.
2.1 Δικαίωμα υποβολής Αίτησης έχουν οι ομάδες με συνεχή εκθεσιακή δραστηριότητα τα δύο τελευταία χρόνια.
2.2 Με την υποβολή της Αίτησης σας δεσμεύεστε ρητά για τη συμμετοχή στην Art-Thessaloniki Fair, εφόσον επιλεγείτε.
2.3 Η Αίτηση θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Art-Thessaloniki Fair το αργότερο έως την λήξη των αιτήσεων.
2.4 Μόνον οι Αιτήσεις που περιέχουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και το αντίστοιχο συνοδευτικό υλικό θα εξεταστούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης.

 1. ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

3.1 Ο Εκθέτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει διαφορετικό μέγεθος περιπτέρου από τα προτεινόμενα, αλλά ο Οργανωτής δεν εγγυάται την παραχώρησή του σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας χώρου.
3.2 Μετά την αποδοχή συμμετοχής, ο Οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του μεγέθους του περιπτέρου για πρακτικούς λόγους, κατόπιν ενημέρωσης του Εκθέτη.
3.3 Η χωρομέτρηση των περιπτέρων γίνεται με ευθύνη του Οργανωτή.
3.4 Στο κόστος περιπτέρου συμπεριλαμβάνονται:
Κατασκευή περιπτέρου (3 ή 4 ξύλινες επιφάνειες ύψους 3μ σε λευκό χρώμα), Βασικός φωτισμός περιπτέρου LED. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 240W. Γενικός φωτισμός του εξωτερικού τοίχου. 24ωρη φύλαξη του χώρου. Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων. Δωρεάν πάρκινγκ. Ασύρματη σύνδεση Internet. Καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης. 3 δωρεάν κατάλογοι. 5 προσκλήσεις εγκαινίων. Δωρεάν πάρκινγκ.

 1. ΣΥΜΒΑΣΗ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ

4.1 Σε περίπτωση που ο Εκθέτης γίνει αποδεκτός για συμμετοχή στην έκθεση, ο Εκθέτης θα λάβει σύμβαση την οποία οφείλει να επιστρέψει υπογεγραμμένη καταβάλλοντας ταυτόχρονα το 20% του συνολικού ποσού.
4.2 Η πληρωμή καταβάλλεται σε 2 δόσεις:

 • 1η ΚΑΤΑΒΟΛΗ: 20% του συνολικού ποσού έως τις 25/7/2022
 • ΕΞΟΦΛΗΣΗ: του υπολοίπου 80% έως 15/10/2022

Ο Οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη συμμετοχή ενός Εκθέτη σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας πληρωμής.
Μετά την έγκριση συμμετοχής σας, η αίτηση πρέπει να αποσταλεί υπογεγραμμένη από τον υπεύθυνο του project στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@art-thessaloniki.gr.
Για απορίες/διευκρινήσεις σχετικά με την Αίτηση Συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε: email: info@art-thessaloniki.gr,
T.: 2310291117, 6944940706, 6977034159

 1. ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

5.1 Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής του, ο Εκθέτης δεν έχει δικαίωμα επιστροφής των καταβεβλημένων ποσών.
5.2 Σε περίπτωση ακύρωσης από την Art-Thessaloniki Fair ο οργανωτής είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει το ποσό που έχει καταβληθεί.

Στοιχεία Γκαλερί
Στοιχεία Υπευθύνου επικοινωνίας
Όνομα καλλιτέχνη και είδος τέχνης (π.χ. ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, βίντεο κτλ.)

ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: Παρακαλούμε να μας αποσταλούν μέσω WeTransfer (https://wetransfer.com) στο email info@art-thessaloniki.gr τα εξής στοιχεία:

 • 2 φωτογραφίες των έργων του εκάστοτε καλλιτέχνη ως αρχείο .jpg ή .gif το λιγότερο 1200 x 1800 pixel.
 • Το κάθε αρχείο πρέπει να εμπεριέχει στην λεζάντα του τα κάτωθι: Όνομα καλλιτέχνη, τίτλος έργου, υλικό, διάσταση, έτος δημιουργίας (στην Αγγλική γλώσσα)
 • Εκθεσιακό πρόγραμμα της Γκαλερί των 2 τελευταίων ετών.
 • Τουλάχιστον 1 φωτογραφία του εκθεσιακού χώρου της Γκαλερί σε αρχείο .jpg.

Οποιαδήποτε αρχεία που θα αποσταλούν και δεν θα πληρούν τις παραπάνω αναφερόμενες προδιαγραφές, δεν θα ληφθούν υπόψη.

Τιμές ενοικίασης περιπτέρων

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΜΟΥΣΕΙΑ, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ, ΣΧΟΛΕΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Τρόπος πληρωμής

Με τραπεζική κατάθεση στον παρακάτω λογαριασμό:
ΟΝΟΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EVANTHIA APOSTOLIDOU, ALEXANDROS ART-THESSALONIKI FAIR
ΑΡΙΘΜΟΣ EUROBANK:
ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ 00260122420201016748
IBAN GR6502601220000420201016748 - SWIFT ERBKGRAA