ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΡΟΙ ΑΙΤΗΣΗΣ
 1. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
  Η ΔΕΘ HELEXPO λαμβάνει τα δεδομένα σας τα οποία φυλάσσονται σε  (ηλεκτρονικό ή/και φυσικό)  αρχείο υπ’ ευθύνη της, τηρώντας όλα τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας.
  Σας ενημερώνουμε, ότι θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα που σας ζητάμε αποκλειστικά και μόνο για τη διαχείριση και διεκπεραίωση των συμβατικών μας αλλά και εκ του νόμου απορρεουσών υποχρεώσεών μας. Τα δεδομένα αυτά υποχρεούμαστε να διατηρήσουμε για την ελάχιστη περίοδο που απαιτείται από την υπάρχουσα νομοθεσία, ώστε να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις μας προς τρίτα μέρη (συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών αρχών) για το χρονικό διάστημα που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις. Εφόσον δεν υφίστανται οι ανωτέρω περιορισμοί, θα διαγράψουμε οριστικά τα δεδομένα σας αφού προηγηθεί σχετική ενημέρωσή σας. Έχετε το δικαίωμα  πρόσβασης,  διόρθωσης  και  διαγραφής  των προσωπικών δεδομένων σας καθώς και το δικαίωμα  φορητότητας  αυτών προς μεταφορά σε άλλο Υπεύθυνο ή Εκτελούντα Επεξεργασία, αποστέλλοντας σχετικό αίτημά σας στο Τμήμα Τεχνικών Μελετών Έργων και Παρακολούθησης  Πιστοποιήσεων (ISO & GDPR) Εγνατία 154 | ΤΚ 546 36 | Θεσσαλονίκη |, ή με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση  dpo@helexpo.gr

  Επίσης έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε την συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία εκ μέρους μας των δεδομένων σας. Στην περίπτωση αυτή παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας, ότι μία τέτοια ανάκληση ενδέχεται να σημαίνει αυτομάτως και τη διακοπή της συνεργασίας μας, δεδομένης της αναγκαιότητας της επεξεργασίας των δεδομένων σας για την εκτέλεση των συμβατικών μας υποχρεώσεων. Σε κάθε περίπτωση, ενδέχεται να σας ζητήσουμε τα στοιχεία της ταυτότητάς σας ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν γνωστοποιούμε σε κάποιον άλλον τα προσωπικά σας στοιχεία.
  Θα λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για την ικανοποίηση των αιτημάτων σας εντός τριάντα ημερών από τη λήψη του, ως οφείλουμε, ενημερώνοντάς σας για την ικανοποίηση του αιτήματός σας, ή για τους λόγους που εμποδίζουν την εκ μέρους σας άσκηση ή την ικανοποίηση ενός ή και περισσότερων από τα δικαιώματά σας, καθώς και για τους λόγους τυχόν καθυστέρησής μας πέραν του διαστήματος των τριάντα ημερών. Επίσης θα σας ενημερώσουμε για τα περαιτέρω δικαιώματά σας σε περίπτωση μη προσήκουσας ανταπόκρισής μας στα αιτήματά σας.

  Εφόσον αισθάνεστε ότι θίγονται τα δικαιώματά σας επί των προσωπικών σας δεδομένων, διατηρείτε πάντοτε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο/καταγγελία στην αρμόδια Εποπτική Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: http://www.dpa.gr, Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210 6475600, email:contact@dpa.gr. Στην περίπτωση αυτή, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν προηγούνταν επικοινωνία σας με τον Υπεύθυνό μας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ( DPO), είτε μέσω αποστολής Φυσικής Επιστολής στην έδρα της εταιρίας (ALPHA PLAN CONSULTANTS - ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ε.Ε. ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΛΕΤΤΗ 25A, ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ), είτε μέσω αποστολής Ηλεκτρονικής Επιστολής (στο λογαριασμό Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: dpo@helexpo.gr), αναφέροντας πάντοτε τα πλήρη στοιχεία σας και το λόγο επικοινωνίας σας με την εταιρία. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικά  την Πολιτική μας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στον ιστότοπό μας https ://www.helexpo.gr /el/GDPR_Policy

 2. ΑΙΤΗΣΗ – ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  Η ενημέρωση αποδοχής ή απόρριψης μιας αίτησης θα κοινοποιηθεί άμεσα. Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν μόνο μετά την αποδοχή της αίτησης του Εκθέτη από την Επιτροπή επιλογής της Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair. Σε αυτή την περίπτωση αποδοχής, οι όροι και οι προϋποθέσεις θα ισχύουν άμεσα μέσω της συνολικής περιόδου συμμετοχής του εκθέτη στην έκθεση. 
  1. Δικαίωμα υποβολής Αίτησης έχουν οι γκαλερί με δικό τους εκθεσιακό χώρο και συνεχή εκθεσιακή δραστηριότητα τα δύο τελευταία χρόνια.
  2. Οι γκαλερί που λειτουργούν για λιγότερο από δύο χρόνια έχουν τη δυνατότητα υποβολής Αίτησης μόνο για περίπτερα μέχρι 30 τμ.
  3. Με την υποβολή της Αίτησης η γκαλερί δεσμεύεται ρητά για τη συμμετοχή της στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair, εφόσον επιλεγεί.
  4. Η Αίτηση θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair το αργότερο έως 10 Οκτωβρίου 2021.
  5. Μόνον οι Αιτήσεις που περιέχουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και το αντίστοιχο συνοδευτικό υλικό θα εξεταστούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης.
  6. Η συμμετοχή στην έκθεση αποφασίζεται από την Επιτροπή Αξιολόγησης που ορίζεται από τον Οργανωτή. Οι απαντήσεις για τη συμμετοχή στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair θα σταλούν ηλεκτρονικά.
    
 3. ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
  1. Ο Εκθέτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει διαφορετικό μέγεθος περιπτέρου από τα προτεινόμενα, αλλά ο Οργανωτής δεν εγγυάται την παραχώρησή του σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας χώρου.
  2. Μετά την υποβολή της Αίτησης, ο Εκθέτης δεν έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το μέγεθος του περιπτέρου.
  3. Μετά την αποδοχή συμμετοχής, ο Οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του μεγέθους του περιπτέρου για πρακτικούς λόγους, κατόπιν ενημέρωσης του Εκθέτη.
  4. Η χωροθέτηση των περιπτέρων γίνεται με ευθύνη του Οργανωτή.
  5. Στο κόστος περιπτέρου συμπεριλαμβάνονται:
   Κατασκευή περιπτέρου (3 ή 4 ξύλινες επιφάνειες ύψους 3μ σε λευκό χρώμα), Βασικός φωτισμός περιπτέρου LED. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 240W. Γενικός φωτισμός του εξωτερικού τοίχου. Αποθήκη Υλικών. 24ωρη φύλαξη του χώρου. Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων. Ασύρματη σύνδεση internet. Καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης. 3 δωρεάν κατάλογοι της έκθεσης. 5 Προσκλήσεις εγκαινίων. Δωρεάν πάρκινγκ.
  6. Ο οργανωτής παρέχει ασφάλιση των εκθεμάτων των συμμετεχόντων στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair από Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 20.00 έως και τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, ώρα 10.00.
    
 4. ΣΥΜΒΑΣΗ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  1. Σε περίπτωση που η γκαλερί γίνει αποδεκτή για συμμετοχή στην έκθεση, ο Εκθέτης θα λάβει σύμβαση την οποία οφείλει να επιστρέψει υπογεγραμμένη έως και τις 10 Οκτωβρίου 2021 καταβάλλοντας ταυτόχρονα το 30% του συνολικού ποσού.
  2. Η πληρωµή καταβάλλεται σε 2 δόσεις:
   1η ΚΑΤΑΒΟΛΗ: 30% του συνολικού ποσού έως τις 10/10/2021
   ΕΞΟΦΛΗΣΗ: του υπολοίπου 70% έως 15/11/2021

  3. Για απορίες/διευκρινήσεις σχετικά με την Αίτηση Συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε: email: info@art-thessaloniki.gr, τηλ. 2310 291 117, 2310 291 141 mobile: 6946907708

 5. ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  1. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής του, ο Εκθέτης δεν έχει δικαίωμα επιστροφής των καταβεβλημένων ποσών.
  2. Σε περίπτωση ακύρωσης από την Art-Thessaloniki ο οργανωτής είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει το ποσό που έχει καταβληθεί.
    

Λήξη δηλώσεων συμμετοχής: 10 Μαρτίου 2021

Στοιχεία Γκαλερί

  

Κόστος ενοικίασης Περιπτέρου