New Parallel Project


Independent artists fair

Αυτή τη χρονιά, η 6η Art-Thessaloniki International Fair (3-6 Νοεμβρίου 2022) προσκαλεί, νέους και ανεξάρτητους καλλιτέχνες, να συμμετάσχουν σε περίπτερα 2x3x2μ και ύψος 3μ για ένα καλλιτέχνη η 3χ3χ3μ και ύψος 3μ για 2-3 καλλιτέχνες, με στόχο την καλλιτεχνική προώθηση και ανάδειξή τους.

Παρά τους περιορισμούς που είχαμε κατά την περίοδο της πανδημίας, οι εκθέτες του 2021, 25-28 Νοεμβρίου, απολαύσαν μια δραστήρια έκθεση τεσσάρων ημερών με πωλήσεις και μεγάλο ενδιαφέρον από ιστορικούς τέχνης, συλλέκτες και μέσα μαζικής ενημέρωσης.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

  • Εικαστικοί καλλιτέχνες πτυχιούχοι Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών.
  • Μη απόφοιτοι, με τουλάχιστον μια ατομική ή συμμετοχή σε ομαδική έκθεση επώνυμης γκαλερί.

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ, ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΟΥ:

Αποστολή portfolio με 5 φωτογραφίες 300 έως 500ΚΒ εκάστη με έργα Ζωγραφικής, Γλυπτική, Χαρακτική, Φωτογραφία, Βίντεο, Εγκαταστάσεις, Performance, Νέα Μέσα, Κεραμικά, Comics. Η κάθε μία φωτογραφία θα πρέπει να εμφανίζεται σε διαφορετικό αρχείο (όχι .pdf) και να φέρει πλήρη περιγραφή ως κάτωθι:

  • ονοματεπώνυμο του καλλιτέχνη
  • διάσταση έργου, υλικό.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ: 15 Ιουλίου 2022

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση συμμετοχής στην 6η Art-Thessaloniki Fair 3-6 Νοεμβρίου 2022 επισκεφθείτε το www.art-thessaloniki.grinfo@art-thessaloniki.gr