ΦΟΡΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ για την 5η Art Thessaloniki Fair 25-28/11/2021

ΦΟΡΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

 Μετά από δύο αναβολές -Νοέμβριος 2020 και Μάιος 2021- λόγω των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης για προστασία από την πανδημία, με ιδιαίτερη χαρά ανοίγουμε τις πύλες της 5ης Art-Thessaloniki International Contemporary Fair 25-28/11/2021. Διοργανώνεται σε συνεργασία της “ΔΕΘ HELEXPO ΑΕ” με τον Παντελή Τσάτση, Ιδρυτή και Καλλιτεχνικό Διευθυντή.

  Η Art Thessaloniki Fair σε καλεί να γίνεις μέλος της ομάδας της!

 Οι εθελοντές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair. Κάθε χρόνο, φοιτητές με ενδιαφέρον για την τέχνη εντάσσονται δυναμικά στην ομάδα της Art-Thessaloniki Fair, εξελίσσοντας τις δυνατότητες τους και προσφέροντας σε πολλούς τομείς της διοργάνωσης, όπως σε ξεναγήσεις, στους χώρους υποδοχής, στο στήσιμο της έκθεσης κα.
Με την φυσική παρουσία των γκαλερί και των εκπροσώπων τους, των έργων ζωγραφικής, γλυπτικής, εγκαταστάσεων και παράλληλων projects, θα ξαναδώσουμε την χαρά στους επισκέπτες μας να θαυμάσουν 800-1000 έργα από κοντά και ακόμη να αποκτήσουν το έργο που θα επιλέξουν. Τα δύο τελευταία χρόνια οι γκαλερί και τα μουσεία ήταν κλειστά και το φιλότεχνο κοινό ενημερωνόταν μόνο διαδικτυακά με την αδυναμία μιας παρουσίασης και επεξεργασίας του έργου τέχνης.

 Η είσοδος στους χώρους της έκθεσης θα επιτρέπεται μόνο για εμβολιασμένους και θα παρέχουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τον Covid-19, με Ιατρικό προσωπικό στην είσοδο του κτιρίου 10 της διοργάνωσης. Για την αποφυγή συνωστισμού έχουμε σχεδιάσει, διαδρόμους 7 μέτρων, με ξεχωριστή είσοδο-έξοδο.

  • Συμμετέχουν Γκαλερί από Ελλάδα και εξωτερικό, διάφορα Projects και μουσειακές εκθέσεις.
  • Έχουμε τιμώμενο εικαστικό καλλιτέχνη τον Γιάννη Φωκά (1951).
  • Ειδικό βραβείο θα δοθεί στον εικαστικό Δημήτρη Αληθεινό (γ.1945).
  • Μουσειακή έκθεση Victor Vasarely (Museum of Drawing Skopje)
  • Eγκατάσταση αφιερωμένη στον Καβάφη. ΘΥΜΙΣΟΥ ΣΩΜΑ… τα κρεβάτια όπου πλάγιαζες. Εθνογραφικό Κέντρο Γιώργη Μελίκη.
  • Για 2η φορά η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος (ΠΕΕΒΕ) σε συνεργασία με την Art Thessaloniki, έχουμε 120 συμμετοχές για τα βραβεία “MATAROA”. Θα επιλεγούν 10 καλλιτέχνες οι οποίοι θα παρουσιάσουν την δουλειά τους σε ατομικά περίπτερα και θα δοθούν τρία χρηματικά βραβεία με δικαίωμα μιας ψήφου από το κοινό με το εισιτήριο εισόδου.
  • Η διοργάνωση διαθέτει VIP Lounge, Press Office, Art Shop, Χώρους Εστίασης, Αίθουσα Διαλέξεων και Προβολών, Δωρεάν Παρκινγκ, Free Wi-Fi και 24ωρη φύλαξη.

Οι Art Fair είναι παγκόσμιος θεσμός που γίνεται σε μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο και απευθύνεται σε όλους. Διαρκούν 4 μέρες (Πέμπτη – Κυριακή).

Εμείς προετοιμαζόμαστε ένα χρόνο πριν, ενημερώνοντας αίθουσες τέχνης σε όλο τον κόσμο ώστε να προγραμματίσουν την συμμετοχή τους.

Επισκεφτείτε το site www.art-thessaloniki.gr, Facebook, Instagram, LinkedIn και το You Tube για να δείτε βίντεο και στιγμιότυπα από την Έκθεση και για να ενημερώνεστε για τo κάθε νέο του προγράμματος μας.

*Οι εθελοντές οι οποίοι θα επιλεγούν θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι, καθώς η είσοδος στον χώρο θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένα άτομα. Αυτό ισχύει και για το κοινό και για το προσωπικό. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα πρέπει να επιδεικνύεται στην είσοδο της έκθεσης, είτε σε ψηφιακή είτε σε έντυπη μορφή.
**Στους εθελοντές παρέχεται βεβαίωση συμμετοχής μετά το πέρας της έκθεσης.

Μπορείτε να βρείτε την φόρμα εθελοντισμού εδώ.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPC-Q_6fhCfNijKVsjM8DiP16TPJPD...