ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΡΟΙ ΑΙΤΗΣΗΣ
 1. ΑΙΤΗΣΗ – ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  1. Με την αποστολή της Αίτησης ο εκθέτης δεσμεύεται ρητά για τη συμμετοχή του στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair, εφόσον επιλεγεί.
  2. Η Αίτηση θα πρέπει να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά το αργότερο έως και τηv 20 Σεπτεμβρίου 2018. 
  3. Μόνον οι Αιτήσεις που περιέχουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και το αντίστοιχο συνοδευτικό υλικό θα εξεταστούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης.
  4. Η συμμετοχή στην έκθεση αποφασίζεται από την Επιτροπή Αξιολόγησης που ορίζεται από τον Οργανωτή. Οι απαντήσεις για τη συμμετοχή στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair θα σταλούν άμεσα.
    
 2. ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
  1. Ο Εκθέτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει διαφορετικό μέγεθος περιπτέρου από τα προτεινόμενα, αλλά ο Οργανωτής δεν εγγυάται την παραχώρησή του σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας χώρου.
  2. Μετά την υποβολή της Αίτησης, ο Εκθέτης δεν έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το μέγεθος του περιπτέρου.
  3. Μετά την αποδοχή συμμετοχής, ο Οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του μεγέθους του περιπτέρου για πρακτικούς λόγους, κατόπιν ενημέρωσης του Εκθέτη.
  4. Η χωροθέτηση των περιπτέρων γίνεται με ευθύνη του Οργανωτή.
  5. Στο κόστος περιπτέρου συμπεριλαμβάνονται: Κατασκευή περιπτέρου (3 επιφάνειες ύψους 2,50 μ σε λευκό χρώμα), Βασικός φωτισμός περιπτέρου. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 240W. Γενικός φωτισμός του εξωτερικού τοίχου. 24ωρη φύλαξη του χώρου. Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων. Ασύρματη σύνδεση internet. Καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης. 3 δωρεάν κατάλογοι της έκθεσης. 10 Προσκλήσεις εγκαινίων. 3 Προσκλήσεις VIP.
  6. Ο Οργανωτής παρέχει ασφάλιση για τα έργα των συμμετεχόντων στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair.
    
 3. ΣΥΜΒΑΣΗ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  1. Σε περίπτωση που ο εκθέτης γίνει αποδεκτός για συμμετοχή στην έκθεση, ο Εκθέτης θα λάβει σύμβαση την οποία οφείλει να επιστρέψει υπογεγραμμένη έως και τις 20 Σεπτεμβρίου 2018, καταβάλλοντας ταυτόχρονα το 50% του συνολικού ποσού.
  2. Η πληρωμή καταβάλλεται σε 2 δόσεις:
   1η ΚΑΤΑΒΟΛΗ: 50% του συνολικού ποσού έως τις 19 Οκτωβρίου 2018.
   ΕΞΟΦΛΗΣΗ: 50 % του συνολικού ποσού έως 19 Νοεμβρίου 2018.

   Ο Οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη συμμετοχή ενός Εκθέτη σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας πληρωμής. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης, θα λάβετε μέσω e-mail ένα αντίγραφο/αποδεικτικό της Αίτησης όπως υποβλήθηκε (χωρίς τα επισυναπτόμενα αρχεία). Μετά την έγκριση συμμετοχής σας, το πρωτότυπο της αίτησης πρέπει να αποσταλεί στην διεύθυνση: ΔΕΘ HELEXPO Art Thessaloniki, Εγνατία 154, 54636 Θεσσαλονίκη. Για απορίες/διευκρινήσεις σχετικά με την Αίτηση Συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε: email: info@art-thessaloniki.gr, τηλ. 2310 291 117, 2310 291 141, mobile: 6946907708
Στοιχεία Γκαλερί
Στοιχεία Υπευθύνου επικοινωνίας
Τιμές ενοικίασης περιπτέρων

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΜΟΥΣΕΙΑ, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ, ΣΧΟΛΕΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΣΤΟΣ/€ ΣΥΝΟΛΟ
9 τμ 450,00 450,00

  ΦΠΑ 24% 108,00
  ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 558,00