ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΡΟΙ ΑΙΤΗΣΗΣ
 1. ΑΙΤΗΣΗ – ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  Προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως 20/09/2018. Η ενημέρωση αποδοχής ή απόρριψης μιας αίτησης θα κοινοποιηθεί έως 30/9/2018.
  1. Δικαίωμα υποβολής Αίτησης έχουν οι γκαλερί με δικό τους εκθεσιακό χώρο και συνεχή εκθεσιακή δραστηριότητα τα δύο τελευταία χρόνια.
  2. Οι γκαλερί που λειτουργούν για λιγότερο από δύο χρόνια έχουν τη δυνατότητα υποβολής Αίτησης μόνο για περίπτερα μέχρι 35 τμ.
  3. Με την υποβολή της Αίτησης η γκαλερί δεσμεύεται ρητά για τη συμμετοχή της στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair, εφόσον επιλεγεί.
  4. Η Αίτηση θα πρέπει να γίνει μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας.
  5. Μόνον οι Αιτήσεις που περιέχουν όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και το αντίστοιχο συνοδευτικό υλικό θα εξεταστούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης.
  6. Η συμμετοχή στην έκθεση αποφασίζεται από την Επιτροπή Αξιολόγησης που ορίζεται από τον Οργανωτή. Οι απαντήσεις για τη συμμετοχή στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair θα σταλούν ηλεκτρονικά.
    
 2. ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
  1. Ο Εκθέτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει διαφορετικό μέγεθος περιπτέρου από τα προτεινόμενα, αλλά ο Οργανωτής δεν εγγυάται την παραχώρησή του σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας χώρου.
  2. Μετά την υποβολή της Αίτησης, ο Εκθέτης δεν έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το μέγεθος του περιπτέρου.
  3. Μετά την αποδοχή συμμετοχής, ο Οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του μεγέθους του περιπτέρου για πρακτικούς λόγους, κατόπιν ενημέρωσης του Εκθέτη.
  4. Ο Εκθέτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει γωνιακό περίπτερο, με το επιπλέον προβλεπόμενο κόστος, αλλά ο Οργανωτής δεν εγγυάται την παραχώρησή του σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας.
  5. Η χωροθέτηση των περιπτέρων γίνεται με ευθύνη του Οργανωτή.
  6. Στο κόστος περιπτέρου συμπεριλαμβάνονται:
   Κατασκευή περιπτέρου (3 ή 4 ξύλινες επιφάνειες ύψους 3μ σε λευκό χρώμα), Βασικός φωτισμός περιπτέρου. Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 240W. Βασικός φωτισμός του εξωτερικού τοίχου. Αποθήκη Υλικών. 24ωρη φύλαξη του χώρου. Καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων. Ασύρματη σύνδεση internet. Καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης. 5 δωρεάν κατάλογοι της έκθεσης. 10 Προσκλήσεις εγκαινίων. 5 Προσκλήσεις VIP.
  7. Ο οργανωτής παρέχει ασφάλιση των εκθεμάτων των συμμετεχόντων στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair από Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, και ώρα 20.00 έως και την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018, ώρα 09.00.
 3. ΣΥΜΒΑΣΗ – ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  1. Σε περίπτωση που η γκαλερί γίνει αποδεκτή για συμμετοχή στην έκθεση, ο Εκθέτης θα λάβει σύμβαση την οποία οφείλει να επιστρέψει υπογεγραμμένη έως και τις 19 Οκτωβρίου 2018 καταβάλλοντας ταυτόχρονα το 20% του συνολικού ποσού.
  2. Η πληρωμή καταβάλλεται σε 2 δόσεις:
   1η ΚΑΤΑΒΟΛΗ: 20% του συνολικού ποσού έως τις 19 Οκτωβρίου 2018.
   ΕΞΟΦΛΗΣΗ: 80% του συνολικού ποσού έως 19 Νοεμβρίου 2018
  3. Ο Οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη συμμετοχή ενός Εκθέτη σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της διαδικασίας πληρωμής. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της Αίτησης, θα λάβετε μέσω e-mail ένα αντίγραφο/αποδεικτικό της Αίτησης όπως υποβλήθηκε (χωρίς τα επισυναπτόμενα αρχεία). Μετά την έγκριση συμμετοχής σας, το πρωτότυπο της αίτησης πρέπει να αποσταλεί στην διεύθυνση: ΔΕΘ HELEXPO, Art Thessaloniki, Εγνατία 154, 54636 Θεσσαλονίκη. Για απορίες/διευκρινήσεις σχετικά με την Αίτηση Συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε: email: info@art-thessaloniki.gr, τηλ. 2310 291 117, 2310 291 141 mobile: 6946907708
    
 4. ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  1. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής του, ο Εκθέτης δεν έχει δικαίωμα επιστροφής των καταβεβλημένων ποσών.
  2. Σε περίπτωση ακύρωσης από την Art-Thessaloniki ο οργανωτής είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει το ποσό που έχει καταβληθεί.

Λήξη δηλώσεων συμμετοχής: 20 Σεπτεμβρίου 2018

Στοιχεία Γκαλερί

  

Κόστος ενοικίασης Περιπτέρου
Καλλιτέχνες που επιθυμείτε να παρουσιάσετε στην Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair

    

    

Τα αρχεία πρέπει να είναι μικρότερα από 2 MB.
Επιτρεπτές επεκτάσεις αρχείων: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp.
Τα αρχεία πρέπει να είναι μικρότερα από 2 MB.
Επιτρεπτές επεκτάσεις αρχείων: gif jpg jpeg png.
Τα αρχεία πρέπει να είναι μικρότερα από 2 MB.
Επιτρεπτές επεκτάσεις αρχείων: gif jpg jpeg png.